Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray’da otomobile ateş açıldı!

Aksaray’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir otomobile tüfekle açılan ateş sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Aksaray’da otomobile ateş açıldı!
Aksaray Anadolu AŞ
15 Eylül 2017 14:32

Aksaray’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir otomobile tüfekle açılan ateş sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Ereğli Kapı Mahallesi Kergi Caddesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Eyüp O. (52), otomobilini yol kenarındaki park yerine park ederek işine gitti. Ardından araç yanına yaklaşan hafif ticari araç içerisinden tüfekle araca ateş açıldı. Tüfekle 3 el ateş eden kimliği belirsiz kişi ya da kişiler daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olay sonrası şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerasından araç plakasına ulaşan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan silahlı saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ateş açılan otomobilin sahibi Eyüp O. ise ne olduğunu anlamadığını belirterek, aracını park ettiğini ve atış açıldığını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.