Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Aksaray’da pancar üreticilerine 41 milyon TL ödeme

Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da pancar üreticilerine 41 milyon TL ödeme yapıldı.

Aksaray’da pancar üreticilerine 41 milyon TL ödeme
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2017 23:57

Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da pancar üreticilerine 41 milyon TL ödeme yapıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’ın her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da hızla geliştiğini söyledi.

Tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Başkan Karatay, Aksaray nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını söyledi.

Hal böyle olunca tarım ve hayvancılık sektörünün her daim canlı bir sektör olduğunu ifade eden Başkan Karatay, özellikle AK Parti iktidarı ile birlikte sektörün daha da canlandığına değindi. AK Parti iktidarı ile birlikte çiftçiye, üreticiye her daim büyük önem verildiğini ve bu nedenle de çeşitli birçok destek sağlandığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaraylı pancar üreticilerinin bugün itibari ile çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. Aksaray merkez olmak üzere Yeşilova Beldesi ve Gülağaç ilçesinde bulunan kantarlardan geçen pancar üreticilerine toplam 41 milyon TL ödeme yapıldığını ifade etti. Üreticilerin emeklerinin karşılığını aldığını kaydeden Başkan Karatay, tarım ve hayvancılık alanındaki desteklemelerin süreceğini ve çiftçinin, üreticinin her daim yanında olacaklarını vurguladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.