Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Aksaray’da protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı..

Aksaray’da protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Temmuz 2016 09:16

Aksaray Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen Ramazan Bayramı kutlama törenine Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Jandarma Komutanı Vekili Hakan Eşitgen, Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, kamu kurumları müdürleri ve siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile mesleki oda temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Aykut Pekmez beraberindeki heyet ile ilk önce Kadir Üçyıldız Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden Vali Pekmez gazetecilere yaptığı açıklamada bayramların dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı, kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye ulaştığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Vali Pekmez, beraberinde Aksaray Milletvekilleri ve diğer heyet üyeleri ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden hastaları ziyaret ederek bayramlaştı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Pekmez ve beraberindekiler burada çocuklarla bayramlaşarak sohbet ettiler.

Buradan beraberlerindekilerle Emniyet Müdürlüğü Polisevi’ne geçerek emniyet mensupları ilebayramlaşan ve bayram günlerinin çok önemli bir fırsat olarak bilinmesi gerektiğini belirten Vali Pekmez, ‘Aksaray’da ilk bayramı geçirmiş oluyoruz. Bütün ülkemizde olduğu gibi Aksaray’ımızda da bayram namazıyla bayramlaşmamıza başladık. Huzurevimizi, sevgi evimizi, hastanemizi ziyaret ettik. Şuan da görev başında olan polislerimizin bayramını kutluyoruz’ dedi.

Vali Pekmez ve beraberindeki heyet daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek jandarma teşkilat mensupları ile bayramlaştı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.