Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
BİST 9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Aksaray’da şehir içi yolcu otobüslerinde korona denetimi

Aksaray’da şehir içi yolcu otobüslerinde korona denetimi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ekim 2020 22:13

Aksaray’da korona virüs önlemleri kapsamında şehir içi yolcu otobüslerinde uygulama yapan polis hem denetim hem de bilgilendirme yaptı.

Tüm dünyayı tehdit eden ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüs (Covid-19) tedbir ve önlem çalışmaları kapsamında geniş güvenlik önlemleri alarak günün her saati denetim ve kontroller yapan Aksaray polisi şehir içi halk otobüslerine yönelik de şok uygulamalar yapıyor.

Kentin belirli bölgelerinde bulunan otobüs güzergahlarında görev alan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüslerini denetledi. İlk olarak otobüs şoförünü denetleyen polis ekipleri daha sonra maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıyor. Otobüsün içerisinde yolcuları uyaran polis ekipleri daha sonra yolcu sayısını da kontrol ederek yolcuları da uyarıyor.

Polis ekipleri gün boyu birçok bölgede şok uygulamalarını sürdürüyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.