Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray’da şehit aileleri ‘İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledi

Aksaray’da şehit aileleri ‘İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ocak 2022 14:58

Kısa süre önce vizyona giren ‘İyi Varsın Eren, Kesişme’ Sinema filmini Aksaray’da şehit aileleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar izledi.

1 Ocak tarihinde vizyona giren ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘İyi Ki Varsın Eren’ filmi Aksaray’da Valiliği öncülüğünde özel gösterim programları ile izleyici ile buluşuyor.

Filmi öğrenciler ve birim amirleri ile birlikte izleyen Vali Hamza Aydoğdu film günleri etkinliği programı kapsamında şehit aileleri ve devlet koruması altında Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için bir gösterim programı düzenlendiğini bildirdi. Şehit aileleri ile sevgi evinde kalan çocuklar için düzenlenen film gösterim programına, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve kurum personelleri katıldı.

Maçka’da 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan filmi izleyen şehit aileleri film sonunda duygusal anlar yaşadı. Şehit aileleri filmi çok beğendiklerini belirtirken etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti belirtti. (İHA)

blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.