Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Aksaray’da Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi

Aksaray’da Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ekim 2020 17:19

Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarının sağlanması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ projesi kapsamında Aksaray’da etkinlik düzenlendi.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen etkinliklerde, seramik, kaligrafi, resim atölyelerinin çalışmaları gençler ve vatandaşların katılımıyla alanda uygulanırken, masa tenisi, dart, satranç, akıl ve zeka oyunları, badminton ile serbest sportif etkinlik ve gösteriler sunuldu.

-Vali Aydoğdu duygusal anlar yaşadı, vatandaşlar etkinlikleri ilgiyle takip etti.

Valimiz Hamza Aydoğdu etkinlik alanında masa tenisi oynayarak sporun sağlıklı yaşamın tek anahtarı olduğunu söyledi.

Sportif gösterileri ilgiyle izleyen gençleri ve vatandaşları etkinlik alanına davet eden Vali Aydoğdu Aksaray Gençlik Merkezi Müzik Atölyesinin türkü ve şarkılarına eşlik etti.

Bitlis Ahlatlı olan Vali Aydoğdu gençlerin oluşturduğu müzik grubunun seslendirdiği Bitlis’te beş minare türküsünde duygusal anlar yaşadı.

Etkinliklere katılan gençleri ve vatandaşları türkü söylemek üzere mikrofona davet eden Vali Aydoğdu ilgiyle izlenen etkinliklerde vatandaşların söylediği türkülere alkışla destek verdi. Vali Aydoğdu müzik grubunun serbest etkinlik programı kapsamında her hafta Valilik önünde program yapacağını belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.