Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray’da üreticiler hayvan pazarında dolar yaktı!

Bölgenin en büyük hayvan pazarlarından olan Aksaray Hayvan Pazarında bulunan üreticiler Avrupa ve Amerika’ya rest çekerek dolar yaktılar..

Aksaray’da üreticiler hayvan pazarında dolar yaktı!
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2016 16:05

Bölgenin en büyük hayvan pazarlarından olan Aksaray Hayvan Pazarında bulunan üreticiler Avrupa ve Amerika’ya rest çekerek dolar yaktılar. Dolar yakan üreticiler, bugünden sonra hayvan pazarında dolar ve Euro’nun geçmeyeceğini ifade ettiler.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök öncülüğünde bir araya gelen besiciler son günlerde Avrupa ve Amerika tarafından ülkemize yapılan yaptırımlara tepki gösterdiler. Aksaray Hayvan Pazarına asılan ‘Bu Pazarda Dolar ve Euro Geçmez’ pankartı önünde açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök;“ Bizleri tanklarla, F16’larla 15 Temmuz’da bitiremeyen Avrupa ve Amerika ekonomik yaptırımlarla bizi bitirmeye çalışıyor. Avrupa’nın ve Amerikan’ın bize ne kendisi ne de paraları lazım değil. Başkomutan Recep Tayip Erdoğan’ın emri ile bir vatandaş olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Bu pazarda artık Dolar ve Euro geçmeyecek. İnadına Türk Parası, inadına Türk Ticareti yapacağız” dedi. Konuşmaların ardından vatandaşlar hep birlikte Dolar banknotlarını ezerek, yaktılar.

dolar-aksaray

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.