Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Aksaray’da yetim çocuklar iftarda buluştu

Aksaray’da yetim çocuklar iftarda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2018 16:21

Aksaray Belediyesi ve Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği tarafından “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Kültür Park Gala Düğün Salonunda düzenlenen programa Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan; 5 yıl önce Dünya İslam İşbirliği toplantısında 57 İslam ülkesi tarafından Ramazan ayının 15’i Dünya Yetimler Günü ilan edildi. İHH olarak bizim amacımız dan çocukları örnek bireyler olarak yetiştirmektir” diyerek kendilerine destek sağlayan herkese teşekkür etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise yetimlerin sahibinin Allah olduğunu anımsatarak, “Allah’ın her işinde bir rahmet vardır. Nasıl ki ramazan ayı Allah’ın bir tecellisiyse yetimlerin de Allah’ın topluma verdiği bir hediye olduğunu düşünüyorum. Onları öyle görmemiz lazım. Aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum.” diye konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise belediye olarak mahallelerde iftar programları düzenlediklerini her birinden ayrı mutluluk yaşadıklarını ancak en huzur bulduğu en mutlu olduğu iftar programının yetimlerle birlikte yaptıkları iftarda bulduğunu söyledi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.