Aksaray’dan Müge Anlı’ya çıktı: 32 yıl önce evlatlık verilen kız kardeşini arıyor
Aksaray’dan Murat Çelik, 2,5 yaşındayken evlatlık verilen kız kardeşi Pınar’a kavuşabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 32 yıllık hasret, canlı yayında umut oldu.
Aksaray’ın Ortaköy ilçesinden Murat Çelik, 32 yıl önce henüz 2,5 yaşındayken annesi tarafından evlatlık verilen kız kardeşi Pınar’ı bulabilmek için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.
Canlı yayında yaşadıklarını anlatan Murat Çelik, çocukluk yıllarında yaşadığı acı olayların hafızasından hiç silinmediğini söyledi. Ailesinin dağıldığı sürece ilişkin iddialarını paylaşan Çelik, şu ifadeleri kullandı:
“1992 yılında belediye başkanlığı seçimi zamanında babam Durmuş Ali Çelik’i gaza getirip belediye reisini vurdurmuşlar. Babam hapise girdi. Annem Leyla Çelik de babamı terk etti. Kız kardeşim Pınar’ın Ağaçören ilçesine bağlı Camili köyüne evlatlık verildiğini söylediler.”
Babası cezaevine girdikten sonra aile düzenlerinin tamamen bozulduğunu dile getiren Murat Çelik, kız kardeşi Pınar’ın 1994 yılında annesi tarafından evlatlık verildiğini ve bu günü dün gibi hatırladığını belirtti. Annesinin kendilerini kandırarak kardeşini başka bir aileye verdiğini öne süren Çelik, yıllardır süren arayışını Müge Anlı aracılığıyla sürdürmek istediğini ifade etti.
Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Murat Çelik, “Kardeşim Pınar’ı bir gün mutlaka bulacağıma inanıyorum” diyerek izleyicilerden de destek istedi. Müge Anlı ve ekibi ise olayın aydınlatılması ve Pınar’ın bulunabilmesi için araştırma başlatıldığını açıkladı..

