Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray’dan yerli otomobile tam destek

Aksaray’dan yerli otomobile tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
27 Şubat 2021 12:19

Türkiye’nin otomobili için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Aksaray’dan yerli otomobile tam destek geldi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatig Tekin ve TOBB delegelerin bir araya gelerek yaptıkları açıklama da yerli otomobilin önemine vurgu yapıldı.

Yerli otomobilin ülkemizde büyük bir özlemle beklendiği belirten ve Aksaray İş Dünyası olarak sonuna kadar destek olduklarının altını çizen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Yerli Otomobil, ülkemizin kuruluşundan bu yana özlemle beklediği bir projedir. Bu proje, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 5 Babayiğit’in çalışmalarıyla 2023 yılında hayata geçirilecektir. Türkiye’nin otomobili sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde ses getirmiştir. Bilhassa milletimiz on yıllardır hasretini çektiği bu projeye büyük bir ilgi ve teveccüh göstermiştir. Bizlerde Aksaray İş Dünyası olarak yerli otomobilimizin markası olan TOGG’un sonuna kadar destekçileriyiz. Biliyor ve inanıyoruz ki başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya pazarında TOGG yerini hızlı bir şekilde alacak ve tercih edilen otomobillerin başında gelecektir. Bu anlamda Projede emeği geçen herkese iş dünyamız adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.