Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray’ın nefesine kamu bankaları da katıldı

Aksaray’ın nefesine kamu bankaları da katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
12 Haziran 2020 18:57

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin geçtiğimiz haftalar içerisinde Denizbank ile yaptığı protokol kapsamında Oda Üyelerine Yönelik olarak hazırlanan Nefes Kredisine Ziraat Bankası , Halkbank ve Vakıfbank’ta katılım gösterdi.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’tan tarafından yapılan açıklama da; “Geçtiğimiz haftalar içerisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açıklanan ve Odamız tarafından sağlanan kaynakla TOBB Nefes kredisi tutarı Denizbank tarafından Üyelerimize kullandırılmıştır.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yoğun çalışmaları neticesinde Nefes Kredisine Kredisine Ziraat, Halk ve Vakıfbank’ta katılım göstererek daha çok üyemizin nefes kredisinden faydalanması sağlanacaktır.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank tarafından üyelerimize kullandırılacak kredilerde uygulanacak faiz oranı yıllık %7,5 olacaktır. Ayrıca program kapsamında kullandırılacak krediler 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz (6-8 ay süre), 2021 yılında aylık eşit taksit ödemelidir. Ödemeler 12 ay vade şeklinde olacaktır. Kredi, ödemesiz dönem sonunda başlamak üzere Aylık Eşit Taksitli şekilde geri ödenecektir.

Bilinmesini istiyoruz ki, TOBB nefes kredisi, 25 milyonun altındaki işletmelerin başvuracağı bir kredidir. Bu kapsamda nefes kredisine başvurmak isteyen üyelerimiz odamızdan alacakları üye belgeleri ile bankaya başvurabileceklerdir. Ayrıca covid-19 tedbirleri kapsamında üyelerimiz isterlerse belgelerini odamıza gelmeden online olarak odamız web sitesinden de alabilirler. Bu süreçte Nefes Kredisine Destek Olan TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank’a Aksaray İş Dünyası olarak teşekkür ediyoruz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.