Dolar 32,4486
Euro 34,6484
Altın 2.388,84
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 15°C
Paz 15°C

Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu görevine başladı

Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu görevine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2023 18:23

Valiler Kararnamesi ile Aksaray’a atanan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, görevine başladı.

Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesi ile Aksaray Valisi olan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni görevine başladı.

Yeni görevine başladığı için heyecanlı olduğunu söyleyen Vali Kumbuzoğlu’nu büyük bir kalabalık karşıladı.

Vali Kumbuzoğlu, valilik binası önünde Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri tarafından karşılandı.

Vali Kumbuzoğlu, “Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle atandığım Aksaray Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle Aksaray gibi tarih ve medeniyetimizin, en önemli merkezlerinden biri olan ve her köşesinde Anadolu Selçuklu Devleti’nden izler barındıran Aksaray’ın Valiliği görevine şahsımı layık görmeleri sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya yürekten sevgilerimi ve şükranlarımı huzurunuzda arz ediyorum” dedi.

Aksaray’da olduğundan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu şöyle dedi:

“İçerisinde barındırdığı kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisi ve aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleriyle ülkemizin incisi olan Aksaray’da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Salihler şehri olan Aksaray’ın hizmetkarı olmaktan çok büyük bir memnuniyet ve heyecan duyuyorum. İç Anadolu’nun incisi olan böyle güzel bir şehre hizmet ederken, her an sorumluluklarımızın bilincinde olacağımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, ‘Devlet kapısı hacet kapısıdır, umut kapısıdır.’ Valilik demek sadece evrak işlerinin yürüdüğü, devletin soğuk yüzünü yansıtan bir makam olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunun farkındayız. Çalışma arkadaşlarımla birlikte insan odaklı, toplumun bütün kesim ve katmanlarını kucaklayan, güler yüzlü ve milletin hizmetinde olma anlayışı içinde vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Herkesin görüş, önerileri ve eleştirilerine açık olacağız. Aksaray’ımız için en iyisini ve en güzelini hep birlikte istişare ederek yapacağız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.