Dolar 32,2645
Euro 34,6728
Altın 2.405,44
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Akşehir’de bakkal hırsızları tutuklandı

ARAMADA C.Y’NİN EVİNDE ÇEŞİTLİ MARKALARDA 53 PAKET SİGARA İLE 26 ADET ÇAKMAK ELE GEÇİRİLDİ.

Akşehir’de bakkal hırsızları tutuklandı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2022 19:00

Konya’nın Akşehir ilçesinde bir bakkaldan sigara, çakmak ve kasada bulunan bir miktar bozuk parayı çalan 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kileci Mahallesi Hıdırlık Caddesi üzerinde bulunan bir bakkaldan sigara, çakmak ve bozuk para çalındı. Dükkanının camının kırık olduğunu ve içeriden hırsızlık yapıldığını fark eden iş yeri sahibi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin bakkal dükkanı ve çevrede yaptığı araştırma ve kamera incelemesinde hırsızlığı C.Y. (17) ve D.K.’nın (16) gerçekleştirdiği tespit edildi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile şüphelilerin evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada C.Y’nin evinde çeşitli markalarda 53 paket sigara ile 26 adet çakmak ele geçirildi. İki şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yaklaşık 10 gün önce de motosiklet çaldıklarını, çaldıkları motosikleti M.Ş’ye sattıklarını belirledi. M.Ş. de gözaltına alınarak motosiklete el konuldu. M.Ş, hakkında suç eşyasını satın almaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı. Motosiklet, sigara ve çakmaklar sahiplerine teslim edilirken, işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Burada ifadeleri alınan şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.