Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Aktürk: Aksaray’da hizmet kervanı devam etmeli

Aktürk: Aksaray’da hizmet kervanı devam etmeli
Aksaray Anadolu AŞ
19 Mart 2024 21:53

Aziz Milletin 22 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, demokrasisine, davasına sahip çıktığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, ilk günkü aşk ve heyecanla 31 Mart akşamı Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Aksaray’ın da sandığa AK mührünü vurmak için hazır beklediğini kaydetti.

AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu ortaya koyduğunu ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma hamlelerini, yeniliklerini, icraatlarını hayata geçirdiğine işaret eden Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Hayal denilen hizmetleri bir bir Aksaray’a kazandıran ve 5 yılda şehrimizin çehresini değiştiren Evren Dinçer’e hizmetleriyle Aksaray’a damga vurmuş Belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Tüm Aksaray halkı ve teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Heyecanlı ve kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Aktürk, “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, 5 yıldır şehrimize önemli hizmetleri olan Evren Başkanımız ile 2. dönemde de yola devam ediyoruz. Heyecanlıyız ve kararlıyız. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Aksaray’ımızın tüm bölgelerinde rekor bir oy oranı ile başarılı olacağız” dedi.

Tüm AK Parti adaylarının arkasında olduklarını dile getiren Başkan Aktürk, “Hep birlikte tüm teşkilatlar olarak amasız ve fakatsız olarak, hiçbir fitneye cevval vermeden adaylarımızın ve açıkladıkları projelerin arkasındayız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük bir tarih yazacağız, çünkü AK belediyecilik ile Aksaray tanıştı ve çok büyük mesafeler kat etti. Aksaray’ımızın kaybedecek bir dakikası bile yok. Aksaray’da, ilçe ve beldelerde kalıcı eserler yapmaya, hizmet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz.”

Tüm seçimlerde Türkiye’de ki başarılı iller arasındaki yerini daima koruyan Aksaray halkına da teşekkür eden Aktürk, “Bizlerde bu güzel ilimizin her zaman yanında ve halkının emrine amadeyiz. AK Parti olarak bizler çalışmalarımızı gece-gündüz demden devam ettireceğiz. AK Parti boş vaatlerle koltuk dolduranların yeri değildir. AK Parti daima liyakat ve hizmete önem vermiştir. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’in ve tüm adaylarımızın halkımıza sundukları tüm projeleri hayata geçirmek bizim işimiz. Biz yaptık, yine biz yaparız. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle yarışabilecek henüz kimse çıkmadı. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Şehrimize hep daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdik. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız bunun kanıtıdır ve kanıtı olmaya devam e”decektir. 31 Mart için hazır ve kararlıyız..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.