Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aktürk: Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak

Aktürk: Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak
Aksaray Anadolu AŞ
17 Mayıs 2023 13:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı iller arasında yer alan Aksaray’da kamuoyuna seslenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı iller arasında yer alan Aksaray’da kamuoyuna seslenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun önceki gün yaptığı Cumhurbaşkanlığı Seçimi duyurusunun ardından 2.Tur seçimlerine yurt genelinde olduğu gibi Aksaray’da da start verildi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve il teşkilatı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda seçim çalışmalarına tam kadro başladı.

Son seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına verdiği destekle ilk 10 il arasına giren Aksaray’da hedeflerinin 2. turda birincilik olduğunu belirten İl Başkanı Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine yeniden gereğini yapacak” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda kamuoyunu bilgilendiren Başkan Aktürk, yaptığı açıklamada, “AK Parti’ye Aksaray her zaman kurulduğu günden bu tarafa yoğun destek veren bir ilimiz, ilk 10 içerisinde olan ve çoğunlukla ilk 5’te olan bir şehiriz. Bütün seçimlerde Cumhurbaşkanlığında, milletvekilliğinde ve yerel seçimlerde ilk 5’te olan bir partiyiz. Biz Aksaray’ımızla gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına verilen desteğe gurur duyuyoruz. Yüzde 71,53 oy oranı ile Türkiye 6.sıyız, Cumhur İttifakına destekte ilk 10’dayız. Biz desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Yüksek Seçim Kurulu karının ardından bugün vakit kaybetmeden meydanlara indik. İlk seçim sürecinin başladığı günden beri biz her gün meydanlardaydık, sahalardaydık. Davamıza, her gün yaklaşık 250-300 üye kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. İç Anadolu Bölgesinde en çok oy alan parti biz olduk. 28 Mayıs’ta yine Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak göstereceğiz. Cumhurbaşkanımıza sevgi, tabi ki Aksaray milliyetçi ve muhafazakâr bir yer ve köken itibariyle Cumhurbaşkanımız ile fikirleri uyuşan bir şehiriz. Aksaray yine gereğini yapacak. Biz yine bu sefer oy çokluğunda birinciliği hedefliyoruz. 2.tura yılmadan, yorulmadan hazırız. İlk gün ki aşk ve coşkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekillerimiz, birim başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız tam kadro sahaya çıktı. Sahada çalışmalarımız devam ediyor” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.