Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Aktürk: Seçime seçime sahada olan bir parti değiliz

Aktürk: Seçime seçime sahada olan bir parti değiliz
Aksaray Anadolu AŞ
10 Haziran 2023 13:23

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den 28’inci dönem Milletvekili olarak seçilen ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığı çalışmalarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunun yükselmesinde büyük çaba gösteren Milletvekili Hüseyin Altınsoy, TBMM’de gerçekleştirilen yemin töreninin ardından Aksaray’da saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür ile birlikte Ağaçören’de İlçe Başkanı Tahsin Köse, İGM üyesi Dursun Görgülü, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, Sarıyahşi ilçesinde ise İlçe Başkanı Alim Eraslan, Belediye Başkanı Fatih Ünsal ile birlikte 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde verilen destek dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretleri düzenledi.

Kendisine verilen emaneti en iyi şekilde taşımak için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Milletvekili Altınsoy, “Ülkemiz için çok önemli bir seçimi zaferle neticelendirerek geride bıraktık. Tüm hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Sizler bize gereken desteği verdiniz. Şimdi sıra bizde. Aksaray’ımız için ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtmek isterim. Meclisteki çalışmalarımızın ardından beni her zaman yanınızda bulacaksınız. Ayrıca TBMM’de bir kardeşiniz, bir evladınız, bir dostunuzun olduğunu unutmayın. Ne zaman isterseniz kapımız sizlere açık.”

İl Başkanı Hamza Aktürk ise Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda güçlü bir kadro ve halkın desteğiyle yollarına devam ettiklerini belirterek, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle kolkola yürümeye devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri unutanlardan değiliz. Bizim sözümüz milletimizedir” dedi.

Seçimden seçime sahada olmadıklarının altını çizen Aktürk, “Bizler AK Parti Aksaray teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. İnşallah önümüzdeki yerel seçim çalışmalarımıza da başlayarak yeni bir zafere imza atacağız. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok, yola devam.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.