Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Alperenler Kent Meydanı’nda buluşuyor

Aksaray’daki Alperenler Kent Meydanı’nda buluşuyor..

Alperenler Kent Meydanı’nda buluşuyor
Aksaray Anadolu AŞ
23 Mart 2016 21:39

27 Mart Pazar günü Saat: 13.00’da Alperenler Aksaray Kent Meydanı’nda buluşuyor..

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Cennet mekan,şehit liderimiz, ebedi siyasi liderimiz, Muhsin başkanımız ve yol arkadaşlarının elim bir kazaya uğradığı, hayatını kaybetiği ve bu kazanın suikast olduğu düşüncesi milletimiz tarafından ve dava arkadaşları tarafından mahkemesi takip edilmeye devam etmektedir.

“Ben miletimin uğruna adamışım kendimi” diye seslenen canımızdan aziz başkanımız gerçekten kendini bu millete, bu devlete, bu vatana feda etmiştir. Ne yazık ki yedi sene olayın üzerinden geçmesine rağmen hala sonuç alınamamıştır. Biz Alperenler olarak sonuna kadar davasına sahip çıkacağız ve bu olayı kimsenin kapatmasına da asla müsaade etmeyeceğiz.

Türk-İslam Dünyası’nın lideri, 21. yüzyılın Alpereni dik duran, düz yürüyen, doğru söyleyen, eğilmeyen çelik yürekli yiğit, seni asla unutmayacağız.

Aksaray’da yaşayan, Muhsin başkanımızı seven tüm halkımızı davet eder saygılarımı sunarım. Basın açıklamamıza katılımlarınızı beklerim.

27 Mart Pazar – 13:00
Aksaray Kent Meydanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.