Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Altınsoy: 4 Milyon TL ek ödenek Aksaray’a hayırlı olsun

Altınsoy: 4 Milyon TL ek ödenek Aksaray’a hayırlı olsun
Aksaray Anadolu AŞ
7 Kasım 2020 10:57

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ün çabalarıyla Aksaray İl Özel İdaresi hesabına 4 Milyon TL ek ödenek aktarıldı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile yaptıkları görüşmenin sonuç verdiğini bildirdi.
Gerek il merkezi, gerekse ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde kendilerine gelen talep ve beklentileri not aldığını çözümü için tüm teşkilat üyeleri ile bitlikte çalıştıklarını aktaran İl Başkanı Altınsoy, yerelde çözümü olmayan sorunları Ankara’ya taşıdıklarını kaydetti.

En çok talebin yol olduğunu ve bu sorunu gidermek için Ankara’da ilgili Bakanlıklarla sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Başkan Altınsoy, “Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanım Hamza Aktürk ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile şehrimizin beklentileri için yaptığımız görüşme sonuç verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından İl Özel İdaremizin hesabına 4 Milyon TL ek ödenek aktarımı sağlandı. Aksaray’ımızın yol sorunlarına bir nebze de olsa katkı sağladık. Bununla yetinmeyeceğiz. İnşallah devamı da gelecek. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ve Bakan Yardımcımız Nurettin Nebati’ye katkı ve desteklerinden dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin. Hep birlikte Aksaray’ımız için ülkemiz için bugünde yarında çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.