Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Altınsoy: Ak Parti ailemiz günden güne büyüyor

Altınsoy: Ak Parti ailemiz günden güne büyüyor
Aksaray Anadolu AŞ
9 Aralık 2020 12:55

AK Parti’nin, Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da günden güne büyümeye devam ettiğini belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “3,5 ay gibi kısa bir sürede 4 bini aşkın kardeşimiz ile gönül bağımızı resmileştirdik” dedi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, salgın döneminde kapılarımızı hep açık tuttuk. Bu süreçte gerek teşkilat çalışmalarımız, gerekse halkımızın talep ve isteklerine elimizden geldiğince karşılık vermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Yenilenen ve tazelenen teşkilat kadrolarımız ile beraber vatandaşlarımızın derdi ile dertlenirken, büyüyen ve güçlenen AK Parti ailesine yeni üyeler kazandırmaya da devam ettik. İl, İlçe ve belde teşkilat üyelerimiz ile birlikte çıktığımız Gönül Seferberliğinde, daha iyi bir gelecek ve güçlü ülke Türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Pandemi sürecinde tedbirlere özellikle dikkat ederek büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Altınsoy, “AK Parti ailemize sayısı 4 bini aşan yeni kardeşimizi kazandırdık. Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı, bir kısmının da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde üye olmalarını sağladık. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir. Yeni üyelerimizle birlikte Aksaray’ımızdaki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mize olan teveccühünün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini AK Parti’de gördüğünün inkar edilemez bir işaretidir. Bu bağlamda partimize, büyük AK Parti ailemize katılan yeni dava gönüllülerimize, kıymetli üyelerimize tekrardan hoş geldiniz diyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.