Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Altınsoy: Ak Parti, umudun ve başarının adıdır

Altınsoy: Ak Parti, umudun ve başarının adıdır
Aksaray Anadolu AŞ
17 Eylül 2020 12:02

AK Parti’nin Türkiye’nin son 18 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile de ülkenin istikbaline talip olduğunu aktaran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ülkemizin ve milletimizin geleceği konusunda AK Parti’den başka bir vizyon, bir hedef, bir proje, program sahibi siyasi teşekkül bulunmuyor” dedi.

Türkiye’de ve dünyanın her bir yanında AK Parti’nin başarısı için 19 yıldır samimiyetle dua edildiğine dikkat çeken İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin Allah’ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulduğunu ve bugüne kadar da aynı anlayışla geldiğini dile getirdi.

AK Partinin kurucusunun bizatihi milletin kendisi olduğunu aktaran Altınsoy, “AK Parti, kuruluşundan bugüne yaptıklarımız ve duruşumuzla milletimizin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir. Bugün AK Parti Türkiye’nin son 18 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile de ülkenin istikbaline taliptir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği konusunda AK Parti’den başka bir vizyon, bir hedef, bir proje, program sahibi siyasi teşekkül bulunmuyor. Ana muhalefetin ve aynı cephenin diğer partilerinin tek siyasetleri AK Parti’ye saldırmak, tek vaatleri Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Milletimiz bu kısır zihniyete 19 yıldır yaptığı gibi bundan sonra da itibar etmeyecektir. Hazreti İbrahim’in Harran’dan Filistin’e yürüyüşü böyle bir yürüyüştür. Hazreti Musa’nın Mısır’dan Kızıldeniz kıyılarına yürüyüşü böyle bir yürüyüştür. Hazreti Peygamberin Mekke’den Medine yürüyüşü tarihin akışını değiştiren böyle bir yürüyüştür. Horasan erenlerinin Anadolu’ya, Balkanlar’a, Avrupa içlerine yürüyüşü sevgi ve hoşgörü ikliminin bu beldelerde yayılmasını sağlamıştır. Yaşadığımız coğrafyayı medeniyet güneşimizin sarması da büyük yürüyüşler sayesindedir. Sultan Alparslan’ın Malazgirt Ovası’na, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul surlarını, Yavuz Sultan Selim’in Sina Çölü’ne yürüyüşleri büyük değişimlerin sembolleri olmuştur.

İlk insan Hazreti Adem ile başlayan büyük medeniyet davasının bugün temsilcisi olmaya talibiz. Bu davaya gönül verenler kendileriyle yeryüzündeki tüm mazlumların hukukunu korumanın mücadelesini vermişlerdir. Bu kutlu yürüyüşün 1000 yıldır coğrafyamızda sancaktarlığını yapan ecdadımız, 3 kıta ve 7 iklimde barışın, kardeşliğin ve adaletin tesisi için asırlardır ter dökmüştür. Bizim hareketimiz, davamız kendisine her şeyden önce Allah kelamını ve onun alemlere rahmet olarak gönderilen Nebisini edinmiştir. Bizim hareketimiz Ahmet Yesevi’den Mevlana’ya, Hacı Bektaş-ı Veli’den Yunus Emre’ye, Fuzuli’den Ahmedi Hani’ye, Mehmet Akif’ten, Somuncu Baba’ya nice gönül sultanlarına kadar medeniyetimizin tüm tatlı pınarlarından kana kana içmiş, o bereketli pınarlardan beslenmiştir. Bu hareket, bu dava Selçuklu’nun kalbi, Osmanlı’nın vicdanı, Cumhuriyet’in aklıdır. Milletimiz yürüyüşümüze işte böyle bir istikamet belirlemiştir. “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla çıktığımız siyaset yolculuğunu 10,5 milyonu aşan üye ile el ele, gönül gönüle sürdürüyoruz. 19 yıl önce ne söylüyorsak bugün de aynısını söylüyoruz. AK Parti milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. AK Parti sadece milletimize yaslanan bir partidir. AK Parti’nin mayasını, hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Yunus’un dediği gibi (Yol odur ki doğru vara, göz odur ki Hakk’ı göre, er odur alçakta dura, yüceden bakan göz değil). Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.