Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Altınsoy: Gönüllere girmeye devam edeceğiz

Altınsoy: Gönüllere girmeye devam edeceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
15 Aralık 2021 12:40

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023’e kadar olan bu süre içinde gönüllere girmeye devam edeceğiz.”

“Bizim siyasetle öğrendiğimiz temel hususlardan birisi de gönlünde yer aldığımız milletimizle hamdolsun 19 yıldır ülkemize ve ilimize çağ atlatan, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçirdik. AK Parti’nin gücü, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumsal en önemli gücü, halkın gönlüne girmeyi başarmış olmasıdır. Milletimizin gönlüne girmeyi başardığımız için 19 yıldır iktidarız. Şimdi bizleri daha zor sürecin beklediğinin farkındayız. Cumhur İttifakımız ile kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz.

Tüm teşkilatlarımız ile bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çok daha zor bir iştir. Emek, gayret ve samimiyet ister. İnsanlarla birlikte hemhal olmak ister. Allah’ın izniyle 2023’te 2024’te Cumhur İttifakının dolayısı ile milletimizindir, Türkiye’nindir. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya, halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.