Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Altınsoy: Hep birlikte Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız

Altınsoy: Hep birlikte Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız
Aksaray Anadolu AŞ
3 Aralık 2020 11:38

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye’nin bölgesel ve küresel krizler arasında kendine yeni bir gelecek inşa etme mücadelesi verdiği bir dönemden geçtiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider ile Türkiye’nin, gölgesindeki güç mücadelelerinde siyasi, diplomatik, ekonomik ve askeri gücünü en etkin şekilde kullanarak iyi bir yere geldiğine inandığını dile getiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Koronavirüs salgını Avrupa başta olmak üzere dünyanın tamamıyla birlikte bizi de zorladığının farkında olmalıyız. Her şeye rağmen salgın sürecini gelişmiş ülkelerin dahi önünde bir şekilde yönettiğimiz ortadır. Milletimizin sağlığı ile ekonomimizin ihtiyaçları arasındaki en ideal dengeyi bularak yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte üretim, ihracat, büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla ekonomimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Ülkemiz yeni küresel siyasi ve ekonomik düzende gücünü ve etki alanını genişletmek için her türlü fırsata, imkâna ve altyapıya sahiptir. 18 yılda ülkemizi demokrasi ve kalkınma temelli politikalarla geliştirmiştik. Yatırımları canlandıracak, ekonomimizi büyütecek, istihdamı artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. En büyük desteği de her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde ihracatçılarımızdan bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Aksaray’ın dolayısıyla Türkiye’nin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine yaptıkları katkılar için ihracatçılarımızın her birine şükranlarımı sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.