Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 27°C
Sal 30°C

Altınsoy: İşçi ve emekçinin her zaman yanında olduk

Altınsoy: İşçi ve emekçinin her zaman yanında olduk
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2018 00:25

24 Haziran seçim çalışmalarını Sanayi sitesi esnafını ziyaret ile devam eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İşci ve Emekçinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş, Belediye Başkanı Haluk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran seçim çalışmalarına, Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek devam etti.

Başkan Altınsoy, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında, “AK Parti göreve geldiği ilk günden bu yana çalışanlarımızın insana yaraşır koşullarda geçimlerini sağlamalarını güvence altına alıp, aynı zamanda işverenlerimizin de küresel piyasada rekabet edebilmelerini de teminat altına almıştır.

Hükümetimiz gerekli adımları atarak 2002 yılında 184 TL olan asgari ücreti 2018 yılı itibariyle 1600 TL çıkarmıştır. Bizler AK Parti Hükümetleri olarak 15 yılda işçilerimize verdiğimiz sözü her zaman tuttuk. Ak Parti olarak işçi kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutarken, işverenlerimizin de haklarını her daim gözettik.

İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra da işçisiyle, işvereniyle tam bir uyum içerisinde daha çok çalışarak, bu ülkenin büyümesinde, kalkınmasında, refahında çok büyük aşamalar kaydedeceğimize yürekten inanıyoruz.

Bu duygularla 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekili Adaylarımıza güçlü bir destek istiyoruz. Sizlerin her türlü sıkıntısında yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.