Dolar 32,2747
Euro 34,7012
Altın 2.411,78
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Altınsoy: Laf siyaseti değil, hizmet ve eser siyaseti yürütüyoruz

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘aşk ile koşan yorulmaz’ sözünü şiar edinen AK Parti iktidarımız, ülkemizi çağ atlatan icraatlara imza attı” dedi.

Altınsoy: Laf siyaseti değil, hizmet ve eser siyaseti yürütüyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ekim 2021 23:26

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarlarının Türkiye’nin makus talihini değiştirdiğini vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Savunma teknolojisinden ilaç sanayine, ulaşımdan, uzay yolculuğuna, sağlıktan eğitime, sosyal devlet anlayışından, sanata, enerjiden spora kadar her alanda akıl almaz atılımlar yapıldı. FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin türlü engellemeleri ve yerli işbirlikçilerinin kumpaslarına rağmen destan yazan Türkiye, kutlu yürüyüşünü her koşulda devam ettirdi.”

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘aşk ile koşan yorulmaz’ sözünü şiar edindiklerini kaydeden İl Başkanı Altınsoy, “19 yılda ülkemizi çağ atlatan icraatlara imza attık. Aksaray’ımızda dahil birçok ilimizde sağlık alanında dev adımlar atılarak şehir hastanelerini vatandaşımızın hizmetine sunduk. Ceddimiz Fatih Sultan Mehmet Han gemileri karadan yürütürken, dünya liderimiz ise, denizin altından tüneller ve demiryolları geçirdi. Aksaray başta olmak üzere Türkiye’nin bütün illerini bağlayan karayolları dünya standartlarına yükseldi” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin artık savunma sanayiinde söz sahibi olduğunu anlatan Başkan Altınsoy, “AK Parti iktidarımız öncesinde savunma sanayimiz yüzde 70 oranda dışa bağımlıyken, son 19 yılda bu oran yüzde 10’a kadar düştü. İnsansız ve silahlı hava araçları, Altay Tankları, Fırtına Obüsleri, Piyade Tüfekleri, uzun menzilli füzeler, savaş gemileri, zırhlı muharebe araçları, ATAK helikopterleri dosta güven düşmana korku salıyor. Sadece Batılı devletlerin çıkabildiği düşünülen uzaya da AK Parti döneminde uzandık. Göktürk 1 ve 2 uyduları uzaydan ülkemizin güvenliğini sağlamaya başlarken, teknolojide de baş döndürücü gelişmeler yaşadık.”

Türkiye’nin kalkınmasını istemeyen dış güçler ve yerli ihanet odaklarının engellemelerine rağmen kararlı duruş sergilediklerini ve geri adım atmadan yerli ve milli imkanlarla doğal gaz arama çalışmalarını başlattıklarını hatırlatan Başkan Hüseyin Altınsoy, “Fatih, Yavuz, Kanuni sondaj gemileri ve Barbaros Hayreddin Paşa, Oruç Reis sismik araştırma gemilerimiz petrol ve doğalgaz arama çalışmalarını sürdürürken, 320 milyar ardından 85 milyar metreküplük doğalgaz sadece Türkiye’de değil, dünyada da yankı uyandırmıştı. Keşifle ilgili son müjdemizi ise Haziran ayında Filyos’ta vererek 135 milyar metreküplük keşifle 540 milyar metreküpe ulaştığımızı ilan etmiştik. Karadeniz’de açtığımız kuyular ilk değildir, son da olmayacaktır. İnşallah yakın zamanda Karadeniz gazının devreye girmesiyle kaynaktaki dışa bağlılığımızı da önemli oranda azalmış olacağız. Ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı ve geleceği için tüm engellere, kumpaslara rağmen durmak yok, yola devam diyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.