Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Altınsoy: Partili, partisiz kapımız herkese sonuna kadar açık

Altınsoy: Partili, partisiz kapımız herkese sonuna kadar açık
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mart 2022 04:28

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy parti binasına gelen vatandaşları dinleyip sohbet etti.

Partinin kapılarının açık olması noktasında büyük bir özen gösterdiğini söyleyen Altınsoy, AK Parti kapısının bu büyük medeniyet davasının heyecanını paylaşan partili partisiz herkese sonuna kadar açık olduğuna dikkat çekti.

Partiye gelen her vatandaşla tek tek görüşme yaptığını ifade eden Altınsoy; “Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş nedenimizi çok iyi biliyoruz. Sonuçta bizler de halktan birer bireyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile İl Başkanı olarak bu makamda oturuyoruz. Bizim Partimizin temelinde insan vardır. Halkı ile hem hal olmayan, ondan güç almayan hiç bir siyasi hareket de başarılı olamaz. Zaten AK Parti’nin 20 yıllık başarı hikayesinin özeti de budur. Biz de elimizden geldiğince, vakit ayırarak Aksaraylı hemşerilerimizle gerek partide gerekse de sosyal hayatın içinde bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Eğer bir vatandaşımız Partiye bizimle görüşemeye gelirse o an için biz orada olamasak dahi İl Başkan yardımcım, Merkez İlçe, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızdan nöbetçi başkanımız not alır, mutlaka o vatandaşımızla ilgilenilir. Özellikle de her vatandaşımızla bire bir görüşme yapmayı önemsiyoruz. Onları tek tek dinleyerek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların sorunlarına, isteklerine hiç bir zaman kulaklarımızı tıkamayacağız. Çünkü AK Parti kadroları olarak biz Halkımızın hizmetkarıyız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.