Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Altınsoy: Şanlı ordumuzun yanındayız

Altınsoy: Şanlı ordumuzun yanındayız
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ekim 2019 00:17

Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna gerçekleştirmeyi planladığı operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak adına yapılması amaçlanan operasyonda Mehmetçiğin yanında olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Bir gece ansızın gelebiliriz” mesajıyla tüm dünyaya mesaj vererek Fırat’ın doğusundaki terör guruplarını temizlemeye yönelik operasyonda artık sona gelindiğini kaydeden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türk Silahlı Kuvvetlerimizce “Operasyon için tüm hazırlıklar tamam” açıklamasında bulundu.

Operasyonun başarılı ile sonuçlanacağını, duaları ile Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade eden İl Başkanı Altınsoy, Türkiye’nin operasyonu güçlü bir şekilde yöneteceğine dikkat çekerek, “Ülkemizin güvenliği ve geleceğini garanti altına alması adına önemli bir çalışma aylardan beri sürdürülüyor. Bu çalışma başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm bakanlarımız, güvenlik teşkilatımız her yönü ile bu operasyonun hazırlıklarını yapmışlardı. Türkiye sınırı dışında kendisini tehdit eden unsurlara karşı önlemleri almaz ise uzun yıllar ülkenin başı ağrımaktaydı. Geçmiş yıllarda yaşanmış pek çok olayda bunu gördük. Bundan öncesi yapılan Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonunda da belirli bölgelerin temizlenmesi, Türkiye’nin güvenlik kazanması ve oralara giden Suriyeliler ile süreçler yönetilmişti. Fırat’ın doğusuna operasyon yapılacak olması Türkiye ve Suriye açısından önemli. Oradaki terör gruplarının bölge insanların günlük hayatlarını alt üst eden durum ortadan kalması açısından önemli bir operasyon. Bu nedenle bu operasyona topyekun milletçe destek olacağız. Ülkenin bekası ve geleceği açısından önemli bir harekât. Cenab-ı Allah’tan ordumuza başarılar diliyorum. İnşallah güvenlik güçlerimizin burunları kanamadan bu operasyon gerçekleşir, o bölge huzura kavuşur. Barış koridoru tesis edilmiş olur. Zaten barış için yapılan bir çalışma. Türk Silahlı Kuvvetleri bugüne kadar her vakitte mazlumun yanında olmuştur. Savaşın değil barışın teminatı olan ordumuz ve ülkemiz inanıyoruz ki, bölgede on yıllardır beklenen huzur ortamını temin edeceklerdir. Uluslararası kamuoyunda da Türkiye’nin haklılığı ortada. Komuta kademesinden başlayarak harekâta katılacak olan tüm güvenlik güçlerimize, Mehmetçiklerimize, özel harekâtçılarımıza, şimdiden başarılar diliyorum. Rabbim her daim onlarla olsun, onları korusun, mansur ve muzaffer eylesin. Desteğimiz ve dualarımız her zaman onlarladır. Cenap-ı Allah yar ve yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.