Dolar 32,3524
Euro 34,7322
Altın 2.409,97
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Altınsoy: Türkiye çok değişti, gelişti ve güçlendi

Altınsoy: Türkiye çok değişti, gelişti ve güçlendi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2021 14:13

AK Parti’nin 19 yıllık iktidar döneminde Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da sayısız yatırımların yapıldığını vurgulayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 Haziran’ına kadar işimizin başındayız, gündemimizde seçim yok, durmak yok hizmete devam” dedi.

Son dönemde Türkiye’de çok sık değişen tartışmalar ve polemiklerin ülkenin enerjisini ve gündemini yorduğuna dikkat çeken Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti’nin yaptığı çok büyük hizmetlerin yanı sıra en büyük talihsizliği maalesef ülkenin enerjisine katma değer üretmeyen muhalefetin olması. Kendi kavgalarından öte dar, sığ, polemikten öte iş üretmeyen alternatif muhalefet olma iddiası bulunmayan muhalefetin olması en büyük sorunumuz. Seçimler başkanlık süreciyle birlikte 2023 yılı Haziran’dadır. O yüzden seçim diye bir gündemimiz yok. 2023 Haziran’a kadar işimizin başındayız. Aksaray teşkilatlarımızla beraber heyecanla, motivasyonla yola devam edeceğiz. İnşallah 2023’te de bambaşka bir tarih yazacağız” dedi.

Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırım ve hizmetlerin mukayese edilmesini isteyen Başkan Altınsoy, savunma sanayi başta olmak üzere eğitimden sağlığa, ekonomiden ulaşıma kadar her alanda devrim niteliğinde adımların attığını bildirdi.

Aksaray halkının, kurulduğu günden bugüne AK Parti davasına çok büyük destek verdiğini dile getiren İl Başkan Altınsoy, “Zaten AK Parti’yi milletimiz kurdu ve her seferinde verdiği destekle dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı hep başımızda tuttu. Milletimize ne kadar hizmet etsek azdır. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti ile çok değişti, gelişti ve güçlendi. Yine bu yolculuk milletimizin desteğiyle yoluna devam edecek” diye konuştu.

Türkiye’nin emin adımlarla 2023’e, Cumhuriyetin 100. yılına büyük eserlerle yürümeye devam edeceğini belirten Altınsoy, milletin kesintisiz desteğinin süreceğine inandığını, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti’nin şemsiyesi altında yeni ufuklara doğru yolculuğa devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.