Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Altınsoy: Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18

Altınsoy: Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2020 21:47

AK Parti’nin hakkın rızasını, milletin duasını en güzel makam sayanların partisi olduğunu belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Adımız AK Parti, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece, bizim aşkımız da, heyecanımız da, coşkumuz da bitmez” diye konuştu.

AK Parti’de coşku ve heyecanın dönemsel değil, her zaman olduğunu dile getiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bizim hizmet aşkımız, seçimden seçime değil, bir ömür boyudur! Çünkü biz, herhangi bir parti değil, AK Partiyiz. Biz neferiz, çalışırız. Üzerimize düşen her görevi yerine getirip gerisini Rabbimize bırakırız. Bu davada kendi nefsimiz için, hiçbir arzumuz, hiçbir beklentimiz yoktur, olamaz ve olmayacaktır” dedi.

Yerel yönetimlerle sürekli koordinasyon halinde olduklarını, bu dönemin en verimli şekilde geçmesi için el birliğiyle çalıştıklarını anlatan Altınsoy, ilçe ve belde belediyelerinin çalışmalarını yerinde görerek değerlendirdiklerini hatırlatarak, sivil toplum kuruluşları ve kentte faaliyet yürüten derneklerle de iletişim halinde olduklarını aktardı.

Parti çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, bunun yanı sıra milletvekilleri ve daha önce partide çeşitli kademelerde görev yapmış kişilerle periyodik olarak bir araya geldiklerini ifade eden Altınsoy, bu vesileyle vefa ve kardeşliği perçinlediklerine dile getirdi.

Geçmiş hükümetlere göre, Türkiye üzerinde bugün daha fazla küresel güçlerin oyunlar kurguladığına dikkat çeken Başkan Altınsoy, “Küresel ayak oyunlarıyla Türkiye’yi teslim almak için, Erdoğan’sız bir gelecek hayal edenler sadece hayal görüyorlar. AK Parti davasına ihanet edenleri kullanarak, partimizi içeriden zayıflatacağını sananlar sadece rüya görüyorlar. Biz biliyoruz ki vefanın adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve bazen en acı şekilde görüyoruz ki vefasızlığı yaşayanın adı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkes bilsin ki, biz, milletimizle beraber, dün olduğundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlılıkla, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Türkiye’nin, al bayrağımızın ve şehitlerimizin yanındayız” değerlendirmesini yaptı.

2023 hedeflerine giden yolda birlik, beraberlik ve kardeşlik şarkılarını her zamankinden daha gür sesle söylediklerini aktaran Altınsoy, teşkilata sonuna kadar güvendiğini, teşkilattakilerle ayrı ayrı gurur duyduğunu sözlerine ekledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.