Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Altınsoy’dan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ziyaret

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ü makamında ziyaret etti..

Altınsoy’dan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
15 Kasım 2017 21:04

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Altınsoy, İl Müdürü Aktürk’ü ziyaretinde; “Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğümüz, Devletin gülen yüzünü ve şefkatli elini temsil eden bir kurumdur. Başarılı hizmetleriniz için şahsınızda size ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Aksaray’da bu noktada çıtanın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ki kurumda güzel çalışmalar yapılıyor bizler de bununla mutlu oluyoruz. İnşallah Aksaray’ımıza hep birlikte güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

İl Başkanı Altınsoy’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran İl Müdürü Aktürk; “ Öncelikle İl Başkanımızın ziyaretinden duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum, inşallah başarılı çalışmalara birlikte imza atacağız, Göreve geldiğimiz ilk günden beri Aksaray’a ve Aksaraylılara en güzel hizmeti sunmak için kurum olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrası içinde gerek İl Başkanımızın, gerek ilimizdeki idari amirlerimizin, hükümetimizin destekleri ile vatandaşlarımızı en güzel hizmetlere kavuşturacağız.” İfadelerine yer verdi.

İl Başkanı Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Aktürk’ün ziyareti kurum personelini ziyaret ile son buldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.