Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Altınsoy’dan CHP’li Başarır’a tepki

Altınsoy’dan CHP’li Başarır’a tepki
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2020 12:27

CHP’li vekilin TV programında kullandığı “Öyle bir noktadayız ki Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış” ifadelerine AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy sert dille tepki gösterdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katıldığı bir televizyon programında yüce milletimizin göz bebeği konumunda olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik sarf ettiği ‘TSK satılıktır’ sözleri en hafif tabirle ahlaksızlık olarak nitelendiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, geçmişte askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanların bugün milletin hizmetinde olan Türk Ordusuna dil uzatmasını şiddetle kınadı.

Şanlı Türk Ordusunun birilerinin siyaseti baskılamak için istedikleri zaman göreve çağıracakları bir vesayet odağı olmadığını vurgulayan Başkan Altınsoy, “Yıllardır bu topraklarda bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün en büyük teminatı olan, bağrından on binlerce şehit ve gazi veren, peygamber ocağımızın mensuplarına dil uzatanlar onur, gurur ve şerefini satılığa çıkaran gafillerin ta kendileridir. Kahraman Ordumuz bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin korunması için milletimizin emrindedir. Gücü ve kabiliyetleri ile tüm dünyanın takdir ettiği bir ordudur. Milletimiz için eşsiz bir değerdir. Yıllardır Doğu ve Güneydoğuda teröre ve teröristlere karşı destanlar yazan, Kuzey Irak’ta, Afrin’de, Barış Pınarı Harekatında, Zeytin Dalı Harekatında, barış gücü olarak Afganistan’da, Bosna Hersek’te, Azerbaycan’da, Libya’da ve dünyanın daha birçok yerinde destanlar yazan ordumuza dil uzatanlar vatan hainliklerini tescil etmişlerdir. Her fırsatta milletimizin kendisine ve milletimizin değerlerine saldırmayı kendilerine görev haline getiren aynı zihniyet, 15 Temmuz şehit ve gazilerimize, halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımıza, öğretmenlerimize dil uzatmaktan geri durmamıştır. CHP bu zihniyetinden vazgeçmelidir. Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru için kahramanca mücadele eden ordumuza devlet olarak, millet olarak desteğimiz tamdır.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.