Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Altınsoy’dan Veteriner Hekimler Odasına ziyaret

Altınsoy’dan Veteriner Hekimler Odasına ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2018 11:49

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız’ı ziyaret etti.

Başkan Altınsoy ziyarette yapmış olduğu açıklamasında, “Hekimlerimiz yaz-kış demeden sahada büyük bir özveriyle çalışmaktadır bunun farkındayız. Özellikle Hastalıklarla mücadele dönemlerinde yapılan aşılamada çok zor şartlarda çiftçimize, köylümüze hizmet vermektesiniz. Ülkemizde bulunan 50 Milyondan fazla küçükbaş, büyük baş hayvanımızın ve diğer tüm hayvan varlığımızın sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için sizlerin desteğine, bilgisine, emeğine ihtiyacımız var. Bizimde görevimiz sizlerin bu emek ve çabalarını hem maddi hem de manevi olarak desteklemektir dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız ise, “Başkanımız sağ olsun sorunlarımızın çözümü noktasında bizlere yardımcı oluyor. Hükümetimizin de bizlere verdiği destekler ile köylümüze en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Ziyaretlerinden dolayı, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.