Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Amacımız Aksaray’ın geleceğini birlikte inşa etmek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Adayı Av. Nilgün Tosun: “Amacımız Aksaray’ın geleceğini birlikte inşa etmek”

Amacımız Aksaray’ın geleceğini birlikte inşa etmek
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2015 16:41

MHP Aksaray Milletvekili adayları Av Nilgün TOSUN ve Av. Ayşe Deniz AY Atatürk Bulvarı’nda yer alan esnaf ile bir araya geldi.

Seçim süreci boyunca Aksaray’da hemen hemen her iş yeri sahibine ziyarette bulunmaya çalışan adaylar gittikleri yerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun. Genellikle son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı zor günler geçirdiklerini belirten iş yeri sahipleri bir an önce bu durumun düzeltilmesi için 1 Kasım sonrasında adaylardan talepte bulunuyorlar. Av. Nilgün TOSUN “Bizler Aksaray’ın esnafının sorunlarını çok iyi bildiğimiz için kendilerini anlamakta güçlük çekmiyoruz. Benim eşimde esnaf, sürekli bu camia ile iç içeyiz. Sürekli söylediğimiz birşey var bizler ithal değil yerliyiz. Hal böyle olduğu için çözüm noktasında kendileri ile istişarelerimiz zor olmuyor. Tüm düşüncemiz Aksaraylı kemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için. Esnafımıza yapmış olduğumuz bu ziyaretler ile sorunları da yerinde görüyoruz ortak bir akıl yürtüyoruz. Amacımız Aksarayın geleceğini birlikte inşa etmek.

Av. Ayşe Deniz AY “Bu kötü gidişe ‘dur’ diyecek tek parti MHP”

MHP’nin halk için umut olduğunu belirten MHP milletvekli adayı Ayşe Deniz AY, “Her bir vatandaşımızın, esnafımızın, gencimizin, yaşlımızın birbirinden farklı dertleri var. Bizler, MHP adayları olarak, 1 Kasım seçimlerinin, bu sıkıntıların tek çaresi, tek umudu olduğunu yapmış olduğumuz ziyaretlerde dile getiriyoruz.. Bu kötü gidişe ‘dur’ diyecek tek partinin, MHP olduğunu dile getirerek projelerimizi tek tek dile getriyoruz.. Görüyoruz ki halkımızın umudu da bu yönde Çünkü Aksaraylılar geçen 13 yılda yoruldu, gerçekleşmeyen vaatlerden bıktı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de vatandaşın artık yoksulluktan, yolsuzluktan, mutsuzluktan yana değil; umuttan yana, emekten yana, vicdandan yana karar verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.