Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 22°C

Ameliyat olan bebeğe, doktorun adı verildi

Ameliyat olan bebeğe, doktorun adı verildi
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 15:49

Karında şişlik ve kaka yapamama şikayeti ile Niğde’den, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve doğumunun 33.saatinde Çocuk Cerrahı Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk tarafından ameliyat alınarak sağlığına kavuşan bebek taburcu edildi.

Karadaş ailesi, geçirdiği İntestinal ve kolonik atrezi (Barsak tıkanıklığı) ameliyatı sonrası kızlarını ilk defa doğumunun 12 gününde kucaklarına aldılar.

Doktora isim sürprizi

Karadaş ailesi, büyük bir vefa örneği göstererek, henüz 13 saatlik iken teslim ettikleri Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk’e isim sürprizi yaptılar. Bebeklerine doktor Ayşe Betül’ün adını verdiler.

Op.Dr. Ayşe Betül Öztürk, Karadaş ailesinin gösterdiği vefa örneği sonrasında, bebeğe isminin verilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek oldukça duygulandı.

Minik Ayşe Betül’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk, adaşı Ayşe Betül ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karadaş ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk ile Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği yeni doğan yoğun bakım ünitesi ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.