Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Apple, LinkedIn’de Malatya İçin İş İlanı Yayınladı

Teknoloji devi Apple tüm dünyada olduğu üzere eser ve hizmetleriyle ülkemizde de en çok dikkat çeken ve tercih edilen markaların başında geliyor …

Apple, LinkedIn’de Malatya İçin İş İlanı Yayınladı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2021 19:48

Teknoloji devi Apple tüm dünyada olduğu üzere eser ve hizmetleriyle ülkemizde de en çok dikkat çeken ve tercih edilen markaların başında geliyor. Buna karşın ülkemizde sırf iki mağazası bulunan Apple, geçtiğimiz günlerde size aktardığımız üzere tekrar İstanbul’da yeni bir Apple Store açmaya hazırlanıyor.

Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun en büyük Apple Store‘u olacak olan bu mağaza için olduğu düşünülen iş ilanlarının da yayınlanmasıyla birlikte, artık herkes açılış için resmi bir tarih olmamasına karşın geri sayıma geçmiş durumda. İstanbul için paylaşılan ilanlar ve yeni Apple Store şimdi gündemden düşmemişken dikkat çeken bir öbür gelişme ise şirketin LinkedIn üzerinden yeni ilanlar yayınlaması. Bu kere ise bu ilanlar ‘Malatya‘ pozisyonu için paylaşılmış durumda.

LinkedIn kaynaklı bir pozisyon kusuru olması ihtimali de var:

blank

Kelam konusu ilanlar ile birlikte Apple’ın LinkedIn üzerinden yayınladığı ilanlar ortasında İstanbul için açılmış durumlar da var. Tüm ilanlar Apple’ın LinkedIn hesabı üzerinden sadece birkaç saat evvel yayınlanmış ve toplamda 24 ilan bulunuyor.

Bu ilanlardan 13 tanesi İstanbul pozisyonu için yayınlanmışken, 11 ilan ise Malatya pozisyonu için yayınlanmış durumda. Birinci olarak akıllara LinkedIn’de pozisyon servisleri kaynaklı bir sorun sebebiyle kimi ilanlarda pozisyonun Malatya olarak görünüyor olması ihtimali geliyor. Fakat alışılmış ki bir yandan da birebir saat dilimleri içerisinde yayınlanmış öbür ilanlarda pozisyonun İstanbul olarak görünmesi, ilanların hakikaten de Malatya için yayınlanmış olabileceğini düşündürtüyor.

İlanlarda yer alan birtakım durumlar ise şu biçimde;

  • Kurumsal müşteri eksperi
  • Operasyon eksperi
  • Eksper
  • Mağaza başkanı
  • Teknik uzman
  • Kıdemli müdür
  • Müdür
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.