Dolar 32,4151
Euro 34,8070
Altın 2.419,64
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 14°C

Arkadaşları, Mine Nur Uysal’ı dualarla andı

Arkadaşları, Mine Nur Uysal’ı dualarla andı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Aralık 2023 16:41

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri, 3 Aralık akşamı geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden arkadaşları Mine Nur Uysal’ı dualarla andı.

Kütüphane önünde toplanan ASÜ’lüler, Mine Nur Uysal’ın da öğrencisi olduğu Fen Edebiyat Fakültesine kadar yürüdü. Fakülte binasının girişine bir çelenk bırakan ve Mine Nur Uysal’ın fotoğraflarının etrafına çiçekler koyan öğrenciler, derin bir üzüntü içinde olduklarını ifade ettiler.

Anma programına katılan öğrenciler adına Gazetecilik Bölümü öğrencisi Rojda Çalmaz kısa bir açıklama yaptı. Mine Nur Uysal’a “Seni kaybetmek hayatımızın en zor anlarından biriydi” sözleriyle seslenen Çalmaz, “Arkadaşımız Mine Nur Uysal’ı kaybettik. Derin bir acı içerisindeyiz. Sen daima kalbimizdesin ve seni hep içimizde yaşatacağız. Allah seni cennetinde en güzel makamlara yerleştirsin. Ruhun şad olsun…” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak da öğrencilerini kaybetmenin derin hüznünü yaşadıklarını belirtti.

Genel Sekreter Doç. Dr. Hüseyin Erdal’ın da katıldığı anma programı, İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Kahraman’ın duasıyla tamamlandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.