Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ASÜ, AB Projesi’ne dâhil oldu

COVID 19’la mücadele kapsamında hazırlanan “Nanoteknoloji Eğitiminde Dijital Üniversite (Nano-Kod)” isimli proje, içerisinde Aksaray Üniversitesi’nin de (ASÜ) yer aldığı, farklı ülkelerden üniversitelerin ortaklığında gerçekleştirilecek.

ASÜ, AB Projesi’ne dâhil oldu
Aksaray Anadolu AŞ
17 Haziran 2021 12:16

Proje, nanoteknoloji öğretiminin uzaktan eğitim sistemiyle yapılabilmesine ve yeniden düzenlenmesine imkân tanıyor. Erasmus+ KA226 “Yüksek Öğrenimde Dijital Hazırlık Aksiyon 2” kapsamında hazırlanan çalışmada “Nano-Kodlu Dijital Üniversite Tasarımı ve Kurulumu,” “Dijital Yeterlilik Kavramı,” “Dijital Yükseköğretim İçin Nano-Kod Yenilikçi Modeli ve Müfredatı” gibi özel başlıklar ele alınacak.

ASÜ’nün de içinde bulunduğu AB projesi, Bulgaristan, Yunanistan ve Almanya’dan üniversitelerin ortaklığında gerçekleştirilecek. ASÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örün’ün yürütücüsü olduğu projede, Doç. Dr. Belda Erkmen de Araştırmacı olarak görev alıyor.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, böylesi önemli bir projeye katkı sunan herkese teşekkür etti ve tüm ekibe çalışmalarında başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.