Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ASÜ darbeye karşı milletin yanında!

Milletin feraseti ve kararlılığı ile önlenen darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamından beri süren demokrasi nöbetlerinde, kadın-erkek, genç-yaşlı her görüşten insan, milli iradeye büyük bir özveriyle sahip çıktı..

ASÜ darbeye karşı milletin yanında!
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ağustos 2016 17:51

Darbe girişiminin yaşandığı ilk saatlerden itibaren kararlı bir şekilde millet iradesinden yana tavır koyan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kesintisiz şekilde milletle omuz omuza meydanlarda nöbet tuttu; yaptığı açıklamalarda hainlere karşı en sert tavrı sergiledi. Bu süre içerisinde Rektör Şahin, Üniversite birimlerindeki PDY/FETÖ yapılanmasıyla ilgili çalışmaları da titizlikle sürdürdü. Yapılan çalışmalar kapsamında bugün (12.08.2016) ASÜ’de, PDY/FETÖ bağlantısı olduğu değerlendirilen idari ve akademik toplam 8 kişi daha açığa alındı. Bunlarla beraber, açığa alınan toplam personel sayısı 44’e ulaştı; daha önce farklı kurumlara geçiş yapan 2 personelin de açığa alınması için kurumlar arası yazışmalar gerçekleştirildi.

PDY/FETÖ başta olmak üzere; terör örgütleriyle ilişkisi olduğu değerlendirilen kişilerle ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm milletimiz, darbeci hainlere gereken cevabı vermiştir. Biz de üniversitemiz bünyesinde yapılması gereken tüm çalışmaları hassasiyet içinde yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Allah, bu millete, bu devlete bir daha 15 Temmuz akşamı benzeri bir kâbusu yaşatmasın” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.