Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ASÜ Eğitim Fakültesi ve BESYO’da devir-teslim töreni

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Süleyman Tarman, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğüne ise Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz atandı. Atamaların ardından okullarda devir-teslim törenleri gerçekleştirildi..

ASÜ Eğitim Fakültesi ve BESYO’da devir-teslim töreni
Aksaray Anadolu AŞ
11 Kasım 2015 15:59

– Huzur, Güven ve Sevgi Düsturuyla Hareket Edeceğiz –

Eğitim Fakültesi’nde, vekâleten yürüttüğü dekanlık görevini Prof. Dr. Süleyman Tarman’a devreden Rektör Şahin, iyi olan her şeyin devam edeceğini, amaçlarının ASÜ’deki gelişimi en üst düzeye çıkartmak olduğunu söyledi. Eğitim Fakültesi’nin şehir işbirliği noktasında önemli görevleri olduğunu anımsatan ASÜ Rektörü, “Üniversitemiz hızlı şekilde büyüyor ve yapılacak çok iş var. Bu nedenle çok hızlı şekilde çalışmamız gerekiyor. Hep beraber güzel işler yapmak arzusundayız. Yeni Dekanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi. Prof. Dr. Süleyman Tarman ise huzur, güven ve sevgi düsturlarıyla hareket edeceklerini ve yıkmak için değil yapmak için çalışacaklarını ifade etti.

– BESYO’nun Başarı Grafiğini Daha da Yükselteceğiz –

BESYO’da ise Okutman Fatih Şahin, görevi Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz’a devretti. Burada gerçekleştirilen törende Fatih Şahin’e teşekkür eden ve okulun yeni Müdürü Yılmaz’a da başarılar dileyen Rektör Yusuf Şahin, “Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını ve hep beraber güzel işler yapmayı diliyorum. BESYO’da iyi olan her şeyin arkasındayız. Tüm spor branşlarında önemli başarılar elde edebilmek için üzerimize düşeni yapacağız. Başarıların artmasını ümit ediyoruz” dedi. BESYO Müdürü Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz da, okulun eski ve başarı grafiği yüksek bir okul olduğunu ifade ederek, “Bu başarıda herkesin payı var ve amacımız başarıları daha da arttırmak” dedi.

Törenlerde, yapılan konuşmaların ardından taraflar birbirlerine çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.