ASÜ kampüsünde acı olay: Market müdürü ölü bulundu!
Aksaray Üniversitesi kampüsünde yer alan bir zincir marketin Mağaza Müdürü Bünyamin B., sınav esnasında yangın merdiveninde asılı halde ölü bulundu.
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) kampüsünde sabah saatlerinde meydana gelen üzücü olay, şehirde ve üniversite camiasında derin bir üzüntüye yol açtı.
Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Aksaray Üniversitesi kampüsü içerisinde yaşandı. Kampüste düzenlenen KPSS sınavı esnasında, aday yakınlarından biri tuvalet aradığı sırada yangın merdiveni girişine yöneldi. Yangın merdiveninde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaş, durumu derhal üniversite güvenlik görevlilerine ve yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerde, kampüs içerisinde bulunan bir zincir marketin mağaza müdürü olduğu tespit edilen 30 yaşındaki Bünyamin B.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Edinilen diğer bilgilere göre Bünyamin B.’nin, olaydan bir akşam önce mağaza çalışanlarıyla iletişime geçerek ertesi sabah saat 07.30’da iş yerinde hazır bulunmalarını istediği öğrenildi.
Olay yerinde emniyet güçleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından detaylı incelemeler gerçekleştirilirken, Bünyamin B.’nin kesin ölüm nedeninin netleştirilmesi amacıyla başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
