Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ASÜ Mühendislik Fakültesi dekanlığına atama yapıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Semih Ekercin atandı..

ASÜ Mühendislik Fakültesi dekanlığına atama yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Kasım 2016 15:16

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Semih Ekercin, fakültenin akademik birikimini şehir ve toplum yararına kullanmak arzusunda olduklarını söyledi.

Rektör Yardımcılığı görevinin yanında Mühendislik Fakültesi Dekanlığını da deruhte eden Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, çalışmalarındaki yoğunluk münasebetiyle, Dekanlık görevini Prof. Dr. Semih Ekercin’e devretti.

Düzenlenen devir-teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Prof. Özçifçi, görevde bulundukları süre içerisinde gerek öğrencilere, gerek idari ve akademik personele, gerekse şehre faydalı olmaya çalıştıklarını ve pek çok çalışmayı hayata geçirme fırsatı bulduklarını söyledi.

Ekercin’e yeni görevinde başarılar dileyen Özçifçi, “Sayın Hocamızın son derece faydalı ve etkili hizmetler üreteceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Dekan Prof. Dr. Semih Ekercin ise üniversitenin temel hedefleri arasında olan şehir-üniversite ve sanayi-üniversite işbirliğini daha da geliştirme doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını, akademik birikimi toplumsal faydaya dönüştürmeye gayret edeceklerini belirtti.

Törenin sonunda Ekercin, Özçifçi’ye, değerli hizmetlerinden dolayı çiçek takdiminde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.