Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ASÜ SMYO Dış Ticaret Bölümü 40 öğrenci alacak

ASÜ SMYO Dış Ticaret Bölümü 40 öğrenci alacak
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2020 20:05

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SMYO) bünyesindeki Dış Ticaret bölümünün bu yıl 40 öğrenci alacağını söyledi.

Gerekli hazırlık çalışmalarının ardından YÖK’e öğrenci alımı için başvuruda bulunduklarını ve taleplerinin kabul edildiğini kaydeden Şahin, “Hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. SMYO bünyesindeki Dış Ticaret bölümümüz de küreselleşen dünya ve ülkeler arası ekonomik ve ticari ilişkiler bakımından önem arz ediyor” dedi. Bölümde, dış ticaretin yapısı, ithalat- ihracat mevzuatları ve uygulamaları, gümrük rejimleri gibi temel konularda eğitimler veriliyor.

Rektör Prof. Şahin, öğrenci alımına ilişkin çalışmalar sürecinde katkısı olan herkese teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.