Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ASÜ, YÖK Sanal Fuarı’nda öğrencilerle buluşuyor

ASÜ, YÖK Sanal Fuarı’nda öğrencilerle buluşuyor
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ağustos 2020 14:31

Yükseköğretim kurumlarını tek bir dijital çatı altında toplayan ve üniversite tercihlerinde aday öğrencilere yardımcı olan “YÖK Sanal Fuarı 2020” devam ediyor. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) fuarda, birinci salon 10’uncu stantta aday öğrencilerle buluşuyor.

Her gün yüzlerce aday öğrenciden gelen soruların canlı olarak cevaplandığı organizasyonda ASÜ görevlileri, fakülteler, bölümler, istihdam ve staj imkânları gibi konularda açıklamalar yapıyor. En çevreci üniversiteler arasında olması, hijyen belgesine sahip ilk devlet üniversitesi olması, dileyen öğrenci için kampüs içi ulaşımın bisikletlerle yapılması ve ortak eğitim uygulamaları gibi özellikleriyle dikkat çeken ASÜ, sahip olduğu eğitim-öğretim imkanları, laboratuvarları, sosyal, kültürel ve sportif olanaklarıyla da yoğun şekilde ziyaretçi çekiyor. Görevliler gün boyunca 12 fakülte, bir yüksekokul, altı meslek yüksekokulu ve üç enstitüye bağlı tüm akademik birimlere ilişkin merak edilen sorulara yanıt veriyor. Akademik özelliklerin yanı sıra fuarda, barınma başta olmak üzere ulaşım, şehrin tarihi ve kültürel dokusu, coğrafi konumu gibi diğer önemli hususlar da anlatılıyor.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrenci odaklı bir kampüs oluşturmaya yönelik çalışmaları samimiyetle sürdürdüklerini ifade ederek, “Tercih döneminde tüm öğrencilere başarılar ve kolaylıklar diliyor, kendilerini büyük ASÜ ailesinin bir parçası olmaya ve hayallere birlikte ulaşmaya davet ediyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.