Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

ASÜ’de değişim sürüyor: Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atama

ASÜ’de değişim sürüyor: Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atama
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ekim 2023 13:33

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına, Rektör Yardımcılığı görevini de yürüten Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak atandı.

Yapılan atamanın ardından gerçekleştirilen törende görevi Prof. Dr. Yusuf Yakar’dan devralan Prof. Çakmak, ASÜ’nün en köklü okullarından birisi olan Fen Edebiyat Fakültesini daha ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Prof. Yusuf Yakar’ın son derece verimli işler ürettiğini, kendilerinin de yapılan çalışmalara katkı sunmak amacında olduklarını dile getiren Prof. Çakmak, “Sayın Yusuf Yakar’a bugüne kadarki tüm çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da okulumuz için dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak amacı, ASÜ’nün şehre ve ülkeye olan akademik, sosyal ve kültürel katkısını arttırmak” dedi.

Prof. Yusuf Yakar da yeni görevinde Dekan Çakmak’a başarılar diledi. Tören, çiçek takdimleri ile tamamlandı..

YORUMLAR
  1. blank hışman dedi ki:

    Eski beyefendiye neredeyse koltuğun mülkiyetini vereceklerdi, şükür kaldırmış sayın Arıbaş