Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
BİST 9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Asus, ROG Phone 5’in Tanıtım Tarihini Açıkladı

Tayvan merkezli donanım üreticisi Asus, yakında tanıtılacak olan ROG telefonunun 4 serisini atlayarak ROG Phone 5 olarak adlandırılacağını …

Asus, ROG Phone 5’in Tanıtım Tarihini Açıkladı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Şubat 2021 23:00

Tayvan merkezli donanım üreticisi Asus, yakında tanıtılacak olan ROG telefonunun 4 serisini atlayarak ROG Phone 5 olarak adlandırılacağını geçtiğimiz günlerde doğrulamıştı. Cihaza dair çalışmalarına devam eden şirket, resmi web sitesinde lansman etkinliği için geri sayım içeren bir etkinlik sayfası oluşturdu.

Sitede yer alan geri sayıma göre Asus ROG Phone 5, 10 Mart 2021 Çarşamba günü Türkiye saati ile 14.00’de başlayacak lansmanda ilk kez gösterilecek. Etkinlik sayfasında akıllı telefonun tasarımına veya özelliklerine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak şimdiye kadar yayınlanan raporlar, cihazın bazı özelliklerini ortaya koymuştu.

Asus ROG Phone 5’te yer alması beklenen özellikler:

blank

Geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkan Asus ROG Phone 5’in işletim sistemi tarafında Android 11 çalıştıracağı, Snapdragon 888 yonga seti kullanacağı ve 8 / 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle geleceği ortaya çıkmıştı.

Geekbench’in yanı sıra cihaz, Çin’in sertifika kurumu olan TENAA veri tabanında da tespit edilmişti. Burada yer alanlara göre telefon 6,78 inç büyüklüğünde AMOLED ekran kullanacak, 5G’yi destekleyecek ve 65 W hızlı şarj destekli 6.000 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olacak.

Asus ROG Phone 5 ile ilgili bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Lansman etkinliğinin yaklaşmasıyla birlikte önümüzdeki cihaza dair daha fazla bilgi ortaya çıkabilir. Bu süreçte yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.