Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO Başkanı Göktaş’tan normalleşme süreci hakkında açıklama

ATSO Başkanı Göktaş’tan normalleşme süreci hakkında açıklama
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2020 16:11

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Ülkemizin Covid – 19 Kapsamında Normalleşme Sürecini başlatması hakkında açıklamalarda bulundu.

Devletin Sektörlere yönelik normalleşme sürecinde uygulamaya koymuş olduğu tedbirlerin yerinde olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilim Kurulunun, normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran’dan itibaren hayatımızda uygulamaya koymuş olduğu tedbirler içinde bulunduğumuz süreci çok daha pozitif şekilde atlatmamız adına son derece önem arz etmektedir.

Yeniden bir dalga yaşanmaması ve sektörlerimizin yeniden zor durumda kalmamaları adına alınan tedbir önlemlerine iş dünyamızın sonuna kadar uyması gerekmektedir. Covid – 19 sonrası hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının yeni bir dünya anlayışının içerisinde olacağımızı iş dünyası olarak dile getirmiştik. Aksaray İş Dünyası olarak üyelerimizden ve işletmelerimizden talebimiz COVID-19 ve hijyen kurallarını/uygulamalarını kapsayan ve insanların rahatlıkla görebilecekleri yerlere asmalarıdır. Bundan sonraki hayatımız belki eskisi gibi olmayacak ama sağlık anlamında daha fazla önem verdiğimiz bir hayatı yaşayacağız. Temastan uzak durarak pandemi döneminin son bulması için tüm şehir olarak ortak hareket edeceğiz. Ülkemizde Pandemi Döneminin başladığı ilk günden bu yana üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda her türlü adımı atarak taleplerini ve isteklerini mümkün olduğunca yerine getirdiğimizi ATSO Yönetim Kurulum adına rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bizlerin verdiği emeklerin ve gayretlerin boşa çıkmaması adına tüm vatandaşlarımızdan ve iş dünyamızdan bilim kurulumuzun ve Devletimizin uygulamaya getirmiş olduğu Sosyal Hayat Çalışma Rehberini kendilerine entegre etmelerini ve bu doğrultuda hareket etmelerini talep ediyoruz. Ekonomi 2020 yılının ikinci yarısından itibaren normalleşme adımları ile birlikte hızla yükselişe geçecektir. Geriye dönmemek ve bir daha pandemi dönemini yaşamamak adına herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.