Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO Başkanı Göktaş’tan stk ve kamu kurumlarına ziyaret

ATSO Başkanı Göktaş’tan stk ve kamu kurumlarına ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
7 Şubat 2020 21:22

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Üye ziyaretlerinin yanı sıra Kamu Kurumlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek Aksaray’a yönelik görüş alışverişinde bulunuyor.

Geçtiğimiz günler içerisinde Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdurrahman Özkan, Aksaray Manavlar Balıkçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Aksaray İl Kültür Müdürü Mustafa Doğan ve Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile görüşen Başkan Göktaş, ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üye ziyaretlerine aralıksız devam ettiklerini bununla birlikte Kamu Kurumları ve STK’lar ile de bir araya geldiklerini vurgulayan ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da; “Aksaray’ın geleceğine yönelik ortak aklın gücüyle hareket etmeye devam ediyoruz. 2020 yılını tamamen üye ziyaretlerimiz ve protokolümüz ile görüş alışverişinde bulunacağımız ve projeler geliştirerek Aksaray’ın gelişimine katkı sağlayacağımız bir yıl olarak belirledik. Bu noktada yaptığımız tüm ziyaretlerimizde bizlere olumlu dönüşler, projeler, öneriler ve beklentiler dile getirilmektedir. Bizim bu ziyaretleri yaparken dile getirdiğimiz amaç tam olarak gerçekleşmeye başlamıştır. Hal Hatır ziyaretlerinden yanı sıra şehrimize yönelik konuların görüşülmesi bizleri amacımıza ulaştığımızı göstermiştir. Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanımızla sektöre yönelik görüş alışverişimiz, Aksaray Manavlar Balıkçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Kuddusi Yeşildal ile şehrimize ve gıda sektörüne yönelik görüşlerimizi, İl Kültür Müdürümüz Mustafa Doğan’la Şehrimizin Turizmine ve Gençlik İl Spor Müdürümüz Aslan Yıldız’la Spora Yönelik Projeler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri konularında çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Bu anlamda tüm müdürlerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Aksaray’ın geleceğini Ortak Aklın Gücüyle daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.