Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

ATSO heyetinden Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’a hayırlı olsun ziyareti

ATSO heyetinden Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’a hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
28 Eylül 2017 13:00

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Koyuncu, H. İsmail Başer, Meclis Başkan Yardımcısı Cüneyt Bağbabi Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ediz Çınar’dan oluşan ATSO Heyeti, Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a hayırlı olsun dileklerini ileten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, ilimize yeni hizmetlerin yapılmasında Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un çok emeğinin olacağının altını çizerken, bu önemli görevde Hüseyin Altınsoy’a başarılar diledi.

Aksaray Halkının Hüseyin Altınsoy isminde birleştiğini ve bu önemli görevde görmekten dolayı iş dünyasının da mutlu olduğunu dile getiren ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da “Hüseyin Başkan Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sırasında da Aksaray’a önemli hizmetler etmiş çok değerli bir insandır. Kamuoyundan ve İş dünyamızdan takip ettiğimiz gözlemlere göre Hüseyin Altınsoy Ak Parti İl Başkanlığında herkesin ortak görüşü olmuştur. Bu anlamda kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Refah Düzeyi yüksek, İş dünyası gelişmiş bir şehrin adımlarını birlikte atmayı diliyoruz.

“Biz bu şehri Çok Seviyoruz” sloganı ile çıkmış olduğumuz yolda Ak Parti İl Başkanımızın da destekleri ile Aksaray’ı hem sanayi de hem de yaşanabilir şehir yolunda marka yapmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Aksaray Ak Parti İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’un da bu anlamda bize her zaman destek vereceğine ve hedef Aksaray ise ilimize elinden geldiğinin fazlasını göstererek hizmet edeceğine canı gönülden inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” Dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasının ilimize İş Dünyasının aynası olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirirken yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli Başkanlarına ve çalışma arkadaşlarına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olmakla beraber en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başında gelmektedir. Bu anlamda mesele Aksaray ise hep birlikte hareket edeceğimizin ve ATSO ile ilimiz yararına olan her çalışmaya imza atacağımızın bilinmesini isterim. Aksaray’ı daha iyi noktalara getirmek için birlik ve beraberlik çatısı altında çalışmalar yapacağımızı belirterek, ATSO Heyetimize bir kez daha teşekkür ediyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.