Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo’ya katıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri, 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO’ya katıldı..

ATSO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo’ya katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mart 2016 17:30

Türkiye ile Rusya arasındaki kriz, Irak ve Suriye’deki iç savaştan en çok etkilenen sektörlerden biri olan ayakkabıcılar, ihracat yapacak yeni pazarlar bulmak ve tanıtım için 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO’da buluştu. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin de katıldığı İzmir ayakkabı ve çanta fuarı SHOEXPO son 12 yılın en yüksek katılımı gerçekleşti. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ise ilk kez 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO’da buluştu.

İzmir’de düzenlenen SHOEXPO, gelecek sezon modellerini vitrinlerden önce fuara taşıdı. Ayakkabı ve çanta sektöründeki yenilikleri bir arada görme imkanı sağladı.

Son moda renklerin ziyaretçilerle buluştuğu fuarda, hem kadın hem de erkek ayakkabı modellerinde platform topukların ağırlıklı olarak kullanıldığı, sıra dışı renkleriyle şıklığı rahatlıkla birleştiren modeller dikkat çekti.

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak yaptığı konuşmada ;Fuarlar meslek ve tanıtım açısından çok önemli.. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk kez katıldığımız 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO’ya 280’i aşkın yabancı konukla birlikte . 132 katılımcı fuarda stant açtı. Sektörle uğraşan üyelerimizde ülkemizdeki üreticilerle dünyanın alıcılarını, markalarını bu fuarda görme imkanı buldu. Ülkemizin ticaretinin, sanayisinin gelişmesinde bu tür fuarlar hizmet sektörünün belirli bir noktaya gelmesi, gelişmesi, para kazanması ve yatırım yapması için çok önemli bir etkinlik” dedi.

ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş yaptığı açıklamada ;ATSO olarak her platformda katıldığımız fuar buluşmalarımıza 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO’da eklendi. Üyelerimiz bugüne kadar bir çok fuar organizasyonlarında İstanbul’da sahne alırken son katıldığımız fuar İzmir oldu. Fuar aktiviteleri Firmalara sektördeki yenilikleri ve gelecek sezon modasını bir arada görme imkanı açısından oldukça önemlidir. Fuarlarda Kurulan ticari bağlantılar sektöre büyük ivme kazandırmaktadır. Fuarların uluslararası platformda önemli bir payı olduğunu gördük. Bu tür organizasyonlarda hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden sektör temsilcileri ile bir araya gelmek, onlarla tanışmak da sektörel gelişmelerden anında haberdar olunan en etkili yöntemlerindendir. Bu yüzden ATSO olarak bütün meslek komitelerimizi ilgilendiren fuar organizasyonlarına katılmaya devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.