Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ATSO mobil uygulamaları hayata geçirdi

ATSO mobil uygulamaları hayata geçirdi
Aksaray Anadolu AŞ
27 Mart 2020 13:18

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Covid-19 salgını kapsamında üyelerinin temastan kaçınması ve işlemlerini daha hızlı yapması adına Android ve İOS’ta mobil uygulamalarını yayınladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Dünya’yı etkisi altına alan ve hızla yayılmaya başlayan Korona virüsün insana temas yoluyla geçtiğinin bilincinde olarak Odamızda bir çok tedbiri hayata geçirdik. Personellerimizde ve görev saatlerimizde kısıtlamayı geçtiğimiz hafta içerisinde hayata geçirdik. Fakat buna rağmen bir şekilde temas yolları açık kalmaktadır. ATSO Yönetimi olarak geçtiğimiz haftalar içerisinde başladığımız mobil uygulamalarımızı hayata geçirirek üyelerimizin hizmetine sunuyoruz.

Google Play ve APPLE Store’da yayınlanan mobil uygulamalarımız sayesinde üyelerimiz ve vatandaşlarımı uygulamamız aracılığı ile duyurulardan ve bilgilendirmelerden anında yararlanacak, aynı zamanda oda aidatları ve oda belgelerini buradan yapabileceklerdir. Haberlerimizi ve etkinliklerimizi yine aynı şekilde mobil uygulamalarımız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Temasın kesinlikle yapılmaması gereken bir dönemde mobil uygulamalarımızın çok yararlı olacağını belirterek üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.