Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

ATSO üyeleri oda belgelerini web sitesinden ücretsiz alabilecek

ATSO üyeleri oda belgelerini web sitesinden ücretsiz alabilecek
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ağustos 2018 21:20

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasından alınan Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi ve Ticari İkametgâh, İngilizce Oda Kayıt, İngilizce Faaliyet, İhale Tarihli Faaliyet, İhale Durum, Kayıtlı Üye Onay, Sicil Kayıt Levhası, Limited Şirketler için Ortaklık Pay Listesi ve Meslekten Men Belgelerini web sitesinde ücretsiz hale getirildi.

Odaya kayıtlı üyelerin en çok dile getirdikleri sıkıntının önüne ATSO Meclisinin aldığı karar doğrultusunda geçirilirken bugünden itibaren üyeler Web Sitesine odayı arayarak kayıt olmaları durumunda kendileri istedikleri yerden internet ortamından belgelerini alabilecekler.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “ODA BELGELERİMİZİ WEB SİTEMİZDEN ÜCRETSİZ HALE GETİRDİK”

Konu ile ilgili açıklama yapan ATSO Başkanı Göktaş yaptığı açıklama da “Aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinin en çok talep ettiği ücretsiz belge verilmesi noktasında Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz bir karar almıştır.

Bu karar doğrultusunda Odamız üyeleri web sitemizden talep etmeleri durumunda Oda Kayıt, İngilizce Faaliyet, İhale Tarihli Faaliyet, İhale Durum, Kayıtlı Üye Onay, Sicil Kayıt Levhası ve Meslekten Men Belgelerini ücretsiz alabileceklerdir. Öncelikle bu kararın alınmasın başta Yönetim Kurulu arkadaşlarımız olmak üzere Meclis Başkanımız Fatih Tekin’in Başkanlığında tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Aksaray’ı çok daha iyi yerlere getirebilmek adına çıktığımız yolda ilk olarak açıklamış olduğumuz Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da İnşa Ediyoruz vizyonumuzu hayata geçirebilmek için 5000 bin üyemizin ve tüm şehrimizin iş dünyasının desteğine ihtiyacımız vardır.

Bu anlamda üyelerimizin de taleplerini yerine getirmenin en büyük borç olduğunu biliyor ve yapılan anket uygulamalarında en çok istenilen belge ücretlerinin kaldırılmasını web sitemizden alınması durumunda hayata geçiyoruz.

Üyelerimiz Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi ve Ticari İkametgâh, İngilizce Oda Kayıt, İngilizce Faaliyet, İhale Tarihli Faaliyet, İhale Durum, Kayıtlı Üye Onay, Sicil Kayıt Levhası ve Meslekten Men Belgelerini artık Odamız web sitesi olan wwww.aksaraytso.org.tr adresinden odamızı arayarak kayıt yaptırmaları durumunda ücretsiz alabilirler. İş Dünyamıza hayırlı ve uğurlu olsun” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.